Over NIK
Communicatie & Events

Ik ben Nicky Westerhof (Nik), woon in Haarlem en mijn passie ligt in de wereld van communicatie, events en projectmanagement.

Woorden die bij mij passen? Enthousiast, verantwoordelijk, krachtig, creatief, inhoudelijk, plannen, van-a-tot-z, structureren, 100% inzet.

Enthousiast

1 / 9

Verantwoordelijk

2 / 9

Krachtig

3 / 9

Creatief

4 / 9

Inhoudelijk

5 / 9

Plannen

6 / 9

Van A tot Z

7 / 9

Structureren

8 / 9

100% Inzet

9 / 9
0 +

Jaren
Ervaring

Ik sta graag voor je klaar

Over mij

Ik hou van de ultieme balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en commerciële opdrachten. Ik geef dat enerzijds vorm als initiatiefneemster en coördinator van Stichting Bretels en anderzijds in tal van (commerciële) projecten op het snijvlak tussen communicatie, evenementen en projectmanagement. Of het nou een project strategisch en creatief ontwikkelen is of de uitvoer ervan: ik ben in elke fase inzetbaar. Mijn kracht ligt in het van de grond tillen van een project, het (eventueel in korte tijd) op te bouwen en er vaart en enthousiasme in te brengen. Daarnaast ben ik auteur van het boek Dansen op een Zijden Draad (2013) en beschikbaar als spreekster en/of dagvoorzitter tijdens congressen of andere zakelijke evenementen.

Ontstaan

NIK Communicatie & Events bestaat sinds januari 2012. Toen ik gevraagd werd als coördinator van het Adamas Inloophuis, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Met een in 2008 afgeronde master Internationale Betrekkingen en een aantal jaren werkervaring bij marketing pr bureau TBWA\Busted (nu TBWA\Neboko Smarts), was het een ideaal moment om mijn hart te volgen. Om NIK te starten. Om commercieel en maatschappelijk te gaan combineren.

Vraag naar de mogelijkheden

Samen een project starten?